Motordieven gepakt na waarschuwingsschot

112 Regio Roermond

De politie heeft een waarschuwingsschot gelost na een achtervolging van twee motordieven op de A73. Een agent zag in privétijd dat er op de Burgemeester Geuljanslaan in Roermond vermoedelijk een motor werd gestolen, waarna hij zijn collega’s alarmeerde, die achter de dieven aangingen.

De achtervolging ging over de A73 door de Roertunnel richting Maasbracht. Op de afrit bij Sint Joost raakte een politieauto de motor waar de dieven op zaten. Beide mannen probeerden te vluchten, maar gaven zich over nadat er een waarschuwingsschot was gelost. Bij de valpartij liepen zij lichte schaafwonden op. Het politie korps Limburg-Zuid doet vanwege de objectiviteit onderzoek naar het handelen van de politie Limburg-Noord.

Tummers advertentie