DR. FEELGOOD in Reuver

Events Offenbeek

De Britse rock/rhythm and blues formatie DR. Feelgood is begonnen in Essex Engeland in 1970. Dr. Feelgood is al jaren een fenomeen en nog steeds een van de meest populaire bands in de blueswereld.

De rauwe compromisloze stijl en sound van hun muziek resulteerde in het album “Stupitidy” wat direct naar de nr. 1 positie klom in de UK hitparade. Hun wereldsucces is een rij van hitsingles zoals:  “Roxette”, “Back in the Night”, “Milk and Alcohol”, “Down at the Doctors”, “She does it Right”, “Going Back Home”, en de onvergetelijke “See you later Alligator”.

Ze gaven de band hun eerste gouden plaat. Nog steeds weten ze het publiek in verroering te brengen met hun rockende live show. Een geweldige afsluiter.

Maar voordat DR. Feelgood de 3de bluesdag afsluit staan de volgende bands al op het podium n.l. De uit Reuver afkomstige  “Howlin’Stone” deze band  zal zeker de gehele zaal al in stemming brengen met hun covers van Peter Green, Jimi Hendrix, Ian Siegal, Eric Clapton en Stray Cats’als openingsact.

Daarna is het de beurt aan niemand minder dan CC Jerome’s Jetsetters en daarna komt de winnaar van de beste bluesband van Nederland uit 2011 “The Veldman Brothers”  op het podium.

Deze geweldige optredens zijn zondag 7 oct. in zalencentrum de schakel, aanvang 15.00 uur. Voor info: www.zalencentrumdeschakel.nl

Tummers advertentie