Gemeente Beesel doet mee aan de Nacht van de Nacht

Beesel Events Gem. Beesel Nieuws Offenbeek Reuver

De Nacht van de Nacht is een jaarlijks terugkerend evenement in oktober, georganiseerd door de Milieufederaties en Stichting Natuur & Milieu. Tijdens de Nacht van de Nacht worden op honderden plaatsen in Nederland activiteiten georganiseerd, die de schoonheid van echte duisternis benadrukken. Dit jaar valt de Nacht van de Nacht op 26 en 27 oktober.

De nacht is niet meer duister
Nederland kent maar weinig echt donkere plekken. Sterker nog; Nederland behoort tot de landen met de meeste lichtvervuiling. Met de Nacht van de Nacht willen we mensen laten genieten van de donkere nacht en dit onderwerp breed onder de aandacht brengen. In samenwerking met IVN de Steilrand organiseert de gemeente een nachtwandeling op 26 oktober van 21:30 tot 23:30 uur.

Nacht boven Reuver. Foto: David Dunnaway

 

Tummers advertentie