Ramkraak op pinautomaat in Maasniel

112 Regio Roermond

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn bewoners aan de Hoekstraat in Maasniel wakker geworden na een ramkraak. De daders hebben geprobeerd om toegang te krijgen tot de ruimte achter de pinautomaat, door de deur met een auto te rammen. Dat lukte, uit onderzoek van de politie blijkt dat er geen buit is gemaakt.

 

Het betreft een zwarte Audi, vermoedelijk ouder model (type 100), type vijfdeurs, verlaagd, met schade aan de achterzijde. Waarschijnlijk gele kentekenplaten. In de auto zaten vijf mannen, waaronder de bestuurder. Zij waren in het zwart gekleed en hadden plastic tassen bij zich.

Mensen die deze auto zien mogen op dat moment 112 bellen om de heterdaadkracht te verhogen. Onderneem niet zelf actie in verband met eigen veiligheid. Andere informatie is welkom via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Tummers advertentie