Politie treft man thuis aan na ongeval

112 Regio Venlo

De politie heeft zondagmiddag een 34-jarige man uit Tegelen aangehouden na zijn auto naast de A73 in de struiken werd gevonden. Automobilisten hadden gezien hoe een personenauto op de afrit Belfeld het talud was afgereden waarna de inzittenden door een weiland zijn gevlucht.

Agenten gingen ter plaatse en zagen dat er een personenauto in de struiken onder aan het talud lag van de afrit A73. Aan de hand van het kenteken is de politie vervolgens ter plaatse gegaan bij een woning in Tegelen. Daar werd de deur open gedaan door een man die onder de modder en gras zat. Ook had hij schrammen op zijn arm en een snee in zijn lip. De man is hierop door de politie aangehouden op verdenking van “doorrijding na ongeval“. De bijrijder is niet aangetroffen en de politie onderzoekt de zaak.

Tummers advertentie

Tagged