Afronding werkzaamheden Heyencamp

Offenbeek

Afgelopen jaar hebben bewoners, gemeente, WoonGoed 2-Duizend, Kernoverleg Offenbeek, Brouwers Adviesgroep en Vorkmeer intensief samengewerkt om de Heyencamp opnieuw in te richten. Tijdens burendag werd op vier plaatsen in de Heyencamp de afronding van de werkzaamheden gevierd.

Twee jaar geleden hebben bewoners van de Heyencamp knelpunten geformuleerd voor hun wijk. Op basis daarvan is een top 11 opgesteld. Met de herinrichting zijn een groot aantal punten uit deze lijst aangepakt. Een aantal knelpunten zij niet direct op te lossen met herinrichten. Denk hierbij aan thema’s als hondenpoep en zwerfvuil.

Op 22 januari 2013 maakt de gemeente een eerste wijkschouw. Alle buurtbewoners mogen hieraan mee doen. Men evalueert dan wat er goed gaat in de wijk en waar verbetering mogelijk is. Ook wordt er dan bekeken wie wat kan doen om de leefbaarheid in de Heyencamp te verbeteren.

 

Tummers advertentie