Vrachtauto rijdt in op file A67

112 Nieuws Regio Peel en Maas

Donderdagochtend is op de A67 na een eerder ongeval een tweede ongeval gebeurt. Een vrachtauto reed in op een file die was ontstaan in de richting van Eindhoven. De twee andere vrachtwagens konden niet meer uitwijken en botste eveneens op vrachtwagen voor hen. Een vrachtwagen is geschaard en is dwars over de rijstroken komen te staan.

Volgens de politie zijn er twee gewonden bekend. Door de klap van de aanrijding kwam een van de chauffeur bekneld te zitten, hij zou wel aanspreekbaar zijn. Een gealarmeerde traumahelikopter heeft geassisteerd en de man is met een beenbreuk, per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

De lading van de vrachtwagens betreft geen gevaarlijke stoffen. Er is sprake van veel materiële schade, volgens Rijkswaterstaat was de weg rond 14:00 weer vrij.

Tummers advertentie

Tagged