Schatzoeken met GPS in Reuver

Gem. Beesel Sport

Vanaf maandag 15 oktober start VVV Midden-Limburg een nieuwe activiteit in Reuver: Geocaching. Geocaching oftewel schat zoeken is een avontuurlijk spel middels het gebruik van een GPS apparaatje.

Tijdens een mooie wandeling door Reuver beantwoordt de schatzoeker vragen, uit deze antwoorden komen coördinaten die vervolgens benut worden om de schat te vinden. Is de locatie eenmaal gevonden, dan geeft deze zijn geheimen prijs en wordt de vinder beloond met een Midden-Limburgs souvenir!

De Geocachwandeling en het GPS apparaat zijn vanaf 15 oktober te huur bij VVV Reuver, Raadshuisplein 1a. Geocaching is mogelijk vanaf 2 personen van maandag t/m vrijdag tijdens de openingstijden van de VVV. Om het GPS apparaat te gebruiken wordt borg gevraagd en een kopie van een legitimatiebewijs is vereist.

Tummers advertentie

Tagged