Giovanni net geen landelijke uitblinker van het MBO

Nieuws Overige Reuver

Recreatiestudent Giovanni Lotze (20) van Gilde Opleidingen kan een prachtige prestatie op zijn cv bijschrijven. De jonge Reuvernaar behoort tot de tien beste mbo-studenten van Nederland. Tijdens het Nationaal Uitblinkersgala op donderdag 11 oktober in Rotterdam greep hij helaas net naast het podium. Dennis Bijleveld van Rijn IJsel in Arnhem werd gekroond tot Landelijke Uitblinker mbo.

Giovanni kijkt terug op een ge-wel-di-ge finaledag. “Helaas heb ik de hoofdprijs niet kunnen pakken, maar deze ervaring had ik voor geen goud willen missen. De sfeer, de manier waarop de finalisten met elkaar omgingen. En laten we eerlijk zijn: de nummer 1 is een waardige ambassadeur voor het middelbaar beroepsonderwijs.” In mei werd Gio uitgeroepen tot Uitblinker 2012 van Gilde Opleidingen. Binnen het beste opleidingscentrum van Limburg en omstreken zette hij social media op een bijzondere manier op de kaart. Via een uitgebreide campagne, op school, maar ook nadrukkelijk op Twitter en
Facebook, bereikte de Reuvernaar de landelijke finale, afgelopen donderdag in Rotterdam.

Na een speeddate met de vakjury hoorde hij zijn naam aan het einde van de dag noemen als een van zes afvallers. “Het mag de pret niet drukken. Ik ben trots op wat ik bereikt heb en ga nu volop genieten van de after-party”, aldus Giovanni.

De student van de recreatieopleiding Leisure & hospitality executive in Venlo liep begin dit jaar een extra stage op de afdeling PR, Communicatie en Marketing van Gilde Opleidingen. Daar ontwikkelde hij Go! crazy, een spel waarbij zes studententeams uitdagende en hilarische opdrachten uitvoerden en filmden.

Tummers advertentie

Tagged