Dode man in Stadspark niet door misdrijf omgekomen

112 Regio Venlo

In het Mgr. Nolenspark park in Venlo is zaterdagmiddag een dode man gevonden. Volgens een getuige lag het stoffelijk overschot op een bankje. De politie sluit een misdrijf niet uit en heeft de omgeving afgesloten.

Over de doodsoorzaak van de man is nog niets duidelijk. Ook zijn identiteit is nog niet bekend.

Tweede niet-alledaagse vondst in Venlo. In de ochtend werd in een bossje aan de Schaapsdijkweg het lichaam van een vrouw aangetroffen. De politie ziet geen verband tussen beide zaken. Vanwege de onderzoeken naar de twee doden, die veel tijd en makracht kosten, krijgt de politie Limburg-Noord assistentie van collega’s uit Zuid-Limburg.

** UPDATE **
De politie heeft zaterdagmiddag rond 14.30 uur een onderzoek ingesteld naar een dode man in het Mgr. Nolenspark. Het betreft een 53-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Bureau Forensische Opsporing Limburg-Zuid heeft een onderzoek ingesteld in het park. Uit de lijkschouw is gebleken dat de man is overleden aan een natuurlijke dood en het politieonderzoek is hiermee afgesloten. Een misdrijf wordt nooit uitgesloten wanneer de oorzaak van iemands dood niet meteen duidelijk is.

Tummers advertentie

Tagged