Gevonden vrouw in Venlo is vermoord

112 Regio Venlo

De vrouw die zaterdagochtend in een bosgebied bij de Postweg in Venlo werd gevonden, is om het leven gekomen door een misdrijf. Dat blijkt uit sectie van het Nederlands Forensisch Instituut in Den Haag, meldt de politie zondagavond.

De identiteit van het slachtoffer is op dit moment nog niet bekend. Het gaat om een blanke, verzorgde vrouw in de leeftijd tussen de 20 en 30 jaar, liet de politie eerder weten.

De ME deed zondag sporenonderzoek in het gebied waar de vrouw werd gevonden. Over de uitkomst van dat onderzoek wil de politie in het belang van het onderzoek niets kwijt.

Zij die mogelijk meer informatie hebben over deze zaak of de identiteit van het slachtoffer, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Ook kan geheel anoniem een melding worden gemaakt bij de onafhankelijke Stichting M. via het gratis telefoonnummer 0800-7000.

Tummers advertentie

Tagged