Tieners opgepakt na inbraak op industriegebied

112 Nieuws Reuver

De politie heeft zaterdagochtend drie mannen aangehouden nadat ze op heterdaad betrapt waren bij een bedrijfsinbraak. Het ging om twee mannen uit Reuver van 19 en 20 die samen met een 18-jarige jongen uit Belfeld inbraken bij een bedrijf op de Dr. Poelsstraat.

Gewaarschuwd door een inbraakalarm had een getuige de drie mannen in het bedrijf aan de Dr. Poelsstraat aangetroffen. Doordat zij werden gestoord is het bij een inbraakpoging gebleven en werd er niets weggenomen. De drie wisten te ontkomen maar door een goed signalement kon de politie twee van de drie verdachten aanhouden op de Broeklaan.

De derde werd thuis in zijn woning in Reuver aangehouden. Zij werden alle drie overgebracht naar het politiebureau waar zij voor nader verhoor werden ingesloten.

Tummers advertentie

Tagged