Vermiste man dood gevonden in kanaal

112 Regio Peel en Maas

Zondagmiddag is een stoffelijk overschot gevonden in het kanaal bij Beringe. Het zou gaan om de vermiste Gino van Montfort, die sinds zaterdagochtend vermist was.

De man werd in de nacht van vrijdag op zaterdag voor het laatst gezien op de kermis in Beringe. Hij was daar in een feesttent aan de Kanaaldijk.

Familie, vrienden en de politie hebben sindsdien een uitgebreide zoektocht gehouden in de omgeving. Zijn lichaam werd zondag rond het middaguur tijdens de zoektocht aangetroffen, in de buurt van de plek waar hij voor het laatst werd gezien.

**UPDATE**
Het stoffelijk overschot dat zondagmiddag in het kanaal is aangetroffen is niet door een misdrijf om het leven gekomen, zo blijkt uit Forensisch Onderzoek. Het gaat dus om een noodlottig ongeval. Deze zaak is hiermee voor de politie afgesloten.

 

 [embedplusvideo height=”346″ width=”566″ standard=”http://www.youtube.com/v/6ktVeLcYx6A?fs=1″ vars=”ytid=6ktVeLcYx6A&width=566&height=346&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8428″ /]

Tummers advertentie

Tagged