Esmeralda haalt zilver op Open Drentse Kampioenschappen

Reuver Sport

Nadat Esmeralda  Puts uit Reuver uitkomend via J.T.Z. Eindhoven vorige week al succesvol was met een eerste plaats in de -57 k.g.op het Piet Braken toernooi in Reuver. Heeft Esmeralda afgelopen zaterdag meegedaan op de Open Drentse Kampioenschappen in Emmen.

Hier was helaas ook geen -52 k.g,dus moest ze weer in de -57 k.g judoën.Deze poule bestond uit 5 judoka’s.Haar eerste partij tegen Merel Wit(Kenamju) won Esmeralda in de golden score met een schitterende worp,dat een wazari opleverde.

De tweede partij tegen de Veendamse Kim Smit kreeg Esmeralda een wazari tegen,hierdoor verlies.Vervolgens in de derde partij tegen de Zweedse Ebba Glaas kwam weer een golden score aan te pas,waar Esmeralda uiteindelijk een yuko scoorde.

Haar laatste partij tegen weer een Zweedse won Esmeralda weer met de kleinste score.Hierdoor eindigde Esmeralda gelijk met de Zweedse Ebba Glaas maar doordat de Zweedse meer punten had gescoord werd zij eerste en Esmeralda tweede.

Tummers advertentie