Man ernstig mishandeld Reuvers centrum

112 Nieuws Reuver

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 27-jarige man uit Venlo ernstig mishandeld op de Rijksweg na een avondje stappen in Reuver. De Venlonaar was aan het wachten ter hoogte van de ABN Amro toen hij rond de klok van vier uur mishandeld werd door een groep van ongeveer vijf personen.

Zij vielen hem van achteren aan en hij werd neergeslagen en getrapt. Toen hij probeerde op te staan, werd hij weer neergeslagen. Vervolgens wist hij een horecagelegenheid te bereiken waar hij werd geholpen. Waarom de man werd aangevallen is niet duidelijk. Anonieme bronnen melden dat de groep uit was op ruzie.

De Venlonaar is mogelijk buiten bewustzijn geweest. Hij moest in het ziekenhuis worden behandeld aan zijn oor dat werd gehecht. Daarnaast werden er diverse kneuzingen geconstateerd onder meer aan zijn schedel. Hij werd zondag ontslagen uit het ziekenhuis en maakt het inmiddels redelijk.

De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar mogelijke getuigen van de mishandeling. Zij kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Tummers advertentie

Tagged