Vermoorde vrouw in Venlo is 37-jarige Duitse

112 Regio Venlo

Maandag aan het einde van de middag werd een match gevonden met het internationale vermiste personen register en bleek de 37-jarige vrouw in Duitsland als vermist te zijn opgegeven. Op basis van de informatie die de politie Limburg-Noord nu heeft, wordt vermoed dat het slachtoffer op 12 oktober, vrijdagmiddag c.q. begin van de avond, nog in Düsseldorf is geweest. Vanaf vrijdagavond is er geen contact meer met haar tot stand gekomen.

De politie Limburg-Noord gaat in samenwerking met de Duitse politie het onderzoek verder oppakken. Het onderzoek richt zich nu voornamelijk op wie verantwoordelijk is voor de dood van het slachtoffer, wat er gebeurd is en uiteraard het motief. Tips hieromtrent kunnen uiteraard bij de politie gemeld worden via: 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of persoonlijk via een bezoek aan het politiebureau.

Tummers advertentie

Tagged