Gewapende overval op café in Beesel

112 Beesel Nieuws

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een café aan de Bussereindseweg in Beesel overvallen. Even voor twee uur kwamen vier gemaskerde en gewapende mannen binnen die uiteindelijk met een portemonnee van een klant vandoor zijn gegaan. Tijdens de overval waren er 4 klanten binnen en de eigenaar. Hij liep lichte verwondingen op aan een hand.

Na de overval vluchtte de overvallers in een auto met Duits kenteken in de richting van de grens aldus een betrokkene op Facebook. Na de overval heeft de politie een onderzoek opgestart. Dat heeft nog niet tot de aanhouding van verdachten geleid. De recherche komt graag in contact met getuigen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/LIF0TZbB3JM?fs=1″ vars=”ytid=LIF0TZbB3JM&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8388″ /]

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged