Jeugd clubkampioenschappen TC-Ruiver

Nieuws Offenbeek Sport

Na uitstel van twee weken werd er zaterdag eindelijk de jaarlijkse jeugd clubkampioenschappen gespeeld bij TC-Ruiver. De planning was om op 6 oktober de wedstrijden te spelen, maar door de belabberde weersomstandigheden werd het uitgesteld tot 20 oktober. Met een afmelding van 2 personen was de opkomst toch z’n 51 jeugdleden van TC-Ruiver.

Nieuw dit jaar was dat de kleinste jeugd ook werden betrokken bij de clubkampioenschappen. Zo werd er door Tennis Management Limburg voor hen een behendigheidstraining gehouden, dat bovenverwachting succesvol was.

Uitslagen:
Mini categorie nr1. Kiona Lee Kon Fong Jimenez, nr.2  Janne Pollen en nr.3 Isa Schoolmeesters
Drie-kwart nr1. Robin van Wylick, nr.2 Thijs van den Borst en nr.3 Fleur Pollen
Meisjes t/m 12 jaar nr1. Quinty Vullers, nr.2 Alicia Boonen en nr.3 Kris Franssen
Jongens t/m 13 jaar nr1 Cas van den Borst, nr.2 Juul van den Borst en nr.3 Ruben Janssen
Meisjes t/m 14 jaar nr1. Naomi Vullers, nr.2 Deanne Muisers en nr.3 Lynn Bongaerts
Jongens t/m 17 jaar nr1.  Thomas Janssen, rechts nr.2 Niels

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/-KEu7FZzTig?fs=1″ vars=”ytid=-KEu7FZzTig&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1462″ /]

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged