Bushaltes Offenbeek per december in gebruik

Beesel Gem. Beesel Nieuws Offenbeek Reuver

De bushaltes die in september geplaatst zijn in Offenbeek worden per 9 december officieel ingebruik genomen. Dan gaat namelijk de nieuwe dienstregeling in van vervoerder Veolia. Diverse politieke partijen hadden het op hun speerpunten staan, kern Offenbeek aansluiten op het Openbaar Vervoer netwerk.

Vanaf december is het mogelijk om vanuit Offenbeek een goede aansluiting te krijgen op het spoornetwerk en de lijnbus tussen Venlo en Roermond. Vanuit Offenbeek kan men dadelijk ook de bus naar Beesel of Bosdael nemen, een groot voordeel voor mensen die slecht ter been zijn of zich slecht kunnen verplaatsen binnen de gemeente. De bussen die door Offenbeek gaan rijden zijn geen grote stads bussen, maar 9 persoonsbusjes.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/ckmtfQ8dCI8?fs=1″ vars=”ytid=ckmtfQ8dCI8&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9872″ /]

Tummers advertentie

Tagged