Drakekapel opent LKZH in Nieuwstadt

Beesel Events Nieuws

Na de overwinning twee jaar geleden en het organiseren van de editie van 2011 staat de Drakekapel uit Beesel op 24 november weer op het podium van het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes (LKZH). Dit keer als openingsact bij de organiserende vereniging Jonge Klaore uit Nieuwstadt.

Het is gebruikelijk dat de Limburgs Kampioen het jaar na de winst de organisatie op zich neemt. Daarbij is een goede traditie dat deze joekskapel het daaropvolgende jaar de aftrap verzorgt voor weer een spetterend Limburgs Kampioenschap. Nog een jaar later staat het deze kapel weer vrij om aan de wedstrijd mee te doen en mee te dingen naar de titel.

Wie wordt Limburgs Kampioen 2012?
Op 24 november gaan in Nieuwstadt achttien zaate hermeniekes muzikaal de strijd met elkaar aan om het Limburgs Kampioenschap. Ook diverse kapellen uit de regio doen mee: De Gresbuus en Zuuver Zat uit Reuver en De Sjpeknekke uit Boukoul zijn van de partij. Gezelligheid gegarandeerd! De entrée is gratis. Meer info op www.lzkh2012.nl.

Tummers advertentie

Tagged