Tussen Twee Werelden zondag in premiere

Events Nieuws Overige Reuver

Aanstaande zondag gaat de film Tussen Twee Werelden in première. De film is van korte duur, z’n 30 minuten en gaat over een documentairemaker Marijn Poels in het buitenland. Ruud Lenssen volgde de filmmaker een jaar lang, van Kenia tot Berlijn.

In Tussen Twee Werelden probeert Lenssen te ontdekken welke invloed het werken in ontwikkelingslanden heeft op het leven van Poels. De idealist Poels bereist de hele wereld voor het maken van zijn documentaires. Heen en weer tussen het veilige Europa en plaatsen die minder vertrouwd aanvoelen.

De documentaire laat zien hoe het in een derde wereldland echt aan toe gaat. Ondanks het grote contrast verschil tussen het veilige en moderne Europa zijn burgers trots en blij met wat zij nog hebben, en genieten van hun leven zolang het maar kan.

De film wordt zover bekend een keer gedraaid in de Luxor, een unieke kans om dus te zien hoe het werkelijk gaat in bepaalde landen. Toegangskaarten zijn beperkt beschikbaar. U kunt HIER kaarten reserveren. De film draait op zondag 28 oktober om 12:45.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/3faPjqPKIxw?fs=1″ vars=”ytid=3faPjqPKIxw&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2160″ /]

Tummers advertentie

Tagged