Bestuurder dood na aanrijding tegen boom

112 Overige

In Haelen is woensdagavond een man overleden nadat hij door onbekende oorzaak tegen een boom is gereden. De bestuurder reed rond kwart voor acht op de Napoleonsweg ter hoogte van Haelen in de richting van Horn toen hij tegen een boom aan reed. Door de klap kwam hij bekneld te zitten, de auto zou daarna vlam gevat hebben.

De gealarmeerde hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffer betekenen, hij overleed ter plekke. De weg was tijdelijk afgesloten voor onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

 

[embedplusvideo height=”393″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/3Y3hZ26LvGI?fs=1″ vars=”ytid=3Y3hZ26LvGI&width=640&height=393&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9002″ /]

 

Tummers advertentie

Tagged