Mr. Present hoofdpartner 3FM Serious Request

Events Nieuws Regio Roermond

Mr present is ook dit jaar weer de hoofdpartner betreft officiƫle merchandise voor de 3FM actie Serious Request. Naast het ontwerp en productie van de officiƫle merchandise zijn zij ook verantwoordelijk voor de verkoop bij het Glazen Huis. Mr Present heeft vier jaar geleden het initiatief genomen om met merchandise nog meer geld in te kunnen zamelen voor de 3FM actie. Met elke verkoop van de artikelen wordt de 3FM actie gesteund.

De voorbereidingen lopen momenteel, ook dit jaar worden er weer veel T-shirts, sweaters, petjes, mokken en tassen geproduceerd en verkocht uiteraard. De merchandise artikelen zijn vanaf 6 december te koop bij het verkooppunt op de Markt in Enschede tijdens de actie van 3FM. Ook kan men online een artikel bestellen, via seriousrequestshop.nl.

Tummers advertentie

Tagged