Dieven vergroten handel in gestolen aanhangwagens

112 Gem. Beesel Regio Peel en Maas Regio Roermond Regio Venlo

Wijkagent Jeroen de Reuver wilt burgers waarschuwen dat aanhangwagens niet onbeheerd op staat kunnen staan. Hij liet weten “Het dievengilde heeft kennelijk veel behoefte aan aanhangwagens!” aldus de wijkagent. Waarom daar veel behoefte aan is, is nog niet bekend.

Het is mogelijk dat dieven de aanhangwagens bij de metaalhandelaar aanbieden om de kiloprijs vergoed te krijgen. Echter kan wijkagent dat niet bevestigen “Wellicht worden de aanhangwagens daarvoor gebruikt”. De handel in gestolen aanhangwagens zou “behoorlijk” aldus de Reuver.

Verder laat hij weten dat het verstandig is om vóór de aankoop het chassisnummer en merk te controleren bij de politie “Dit voorkomt wellicht veel problemen, een éérlijke verkoper accepteert dit“.

Tummers advertentie

Tagged