Dode vrouw na schietincident in Venlo

112 Nieuws Regio Venlo

Na een schietincident in Venlo op de Lovendaalseweg is een arrestatieteam een woning binnen gevallen. Bij dit incident is de bewoonster om het leven gekomen. De verdachte is gevlucht waarna de politie een groot onderzoek heeft opgestart. Er is onder andere inzet geweest van een politiehelikopter.

Volgens een buurtbewoner zou er rond kwart voor tien een doffe knal te horen zijn. Een half uur later stuurde de politie een burgernet bericht om uit te kijken naar een wit Vito busje met kenteken 47BTTP dat na het incident weg gereden zou zijn.

De zaak wordt op dit moment met ruim 25 rechercheurs onderzocht. Heeft u tips over dit schietincident dan verzoekt de politie deze door te geven via 0900 8844. Anoniem melden kan ook via Stichting M. (0800 7000).

 [embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/podgLWFl0zQ?fs=1″ vars=”ytid=podgLWFl0zQ&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4057″ /]

Foto’s: David Dunnaway

 

Tummers advertentie

Tagged