Griezelige invulling “Nacht van de Nacht”

Beesel Events Gem. Beesel Nieuws Offenbeek Regio Peel en Maas Regio Roermond Regio Venlo Reuver

Scouting Lambertus in Reuver heeft vrijdagavond tijdens de Nacht van de Nacht een griezelige invulling gedaan. Zij hadden een lange route opgezet voor een heuse spoken tocht. Met thema “De nacht van … ’t Hèksebós” hadden de leden van de scouting goede samenstelling gemaakt om de jeugd tussen de 8 en 12 jaar de stuipen op het lijf te jagen.

Voor de tocht was veel belangstelling, er waren meer dan 100 deelnemers aldus Erik Strous van de scouting. Zij werden door de gemeente gevraagd om een creatieve invulling te doen tijdens de Nacht van de Nacht.

De Nacht van de Nacht is een jaarlijks terugkerend evenement in oktober, georganiseerd door de Milieufederaties en Stichting Natuur & Milieu. Dit jaar wordt het evenement voor de achtste keer gehouden. Veelal bedrijven deden mee aan de actie. Verlichte reclameborden, sierverlichting en straalverlichting werden uitgeschakeld om zo deel te nemen aan de donkere Nacht.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/acd0VAsDRoE?fs=1″ vars=”ytid=acd0VAsDRoE&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3294″ /]

Foto’s: David Dunnaway

 

Tummers advertentie

Tagged