Man rijdt tegen gevel van woning

112 Nieuws Reuver

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een man tegen een woning aangereden op de Pastoor Reijnderslaan. De brandweer werd opgeroepen om de woning en auto veilig te stellen. Waarom de man tegen de gevel is aangereden is niet bekend. Volgens getuigen zou het een doelbewuste actie zijn geweest. Volgens onbevestigde berichten zou er een verdachte zijn aangehouden.

Nadat de brandweer de woning en auto hadden veiliggesteld kon de auto verwijderd worden door een sleepbedrijf. De schade aan de woning is aanzienlijk.

** UPDATE **
De politie heeft zondag bekend gemaakt dat een 44-jarige man uit Reuver aangehouden op verdenking van poging tot doodslag. De man was met zijn auto ingereden op de woning van zijn 47-jarige ex-vrouw. De man was rond middernacht al bij de woning gekomen waarbij hij de vrouw verbaal bedreigde. Aanleiding was het feit dat de vrouw haar ex niet in de woning liet. Hij werd rond 00.45 uur aangehouden in de buurt van de woning en geboeid overgebracht naar het politiebureau. Hij werd voor nader verhoor in verzekering gesteld.

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged