14-jarige mishandeld door tieners

112 Overige

Een 14-jarig meisje is woensdagmorgen op de Kesselstraat in Weert mishandeld toen ze onderweg was naar school. Het slachtoffer fietste vanaf Moesel in de richting van de school Het Kwadrant toen ze van achteren werd aangeroepen door vijf jongens welke zich met drie fietsen verplaatsen. Ze werd uitgescholden en besloot om door te fietsen.

Op enig moment komt het slachtoffer ten val, waarschijnlijk doordat er tegen haar fiets wordt getrapt. Waarom dit gebeurde is niet bekend. Daarna wordt ze tegen haar buik en rug geschopt. Gelukkig houdt ze geen ernstig letsel over aan de mishandeling maar wel pijn aan de buik, enkels en rug.

De daders zijn vijf jongens van ongeveer 16 jaar oud en gingen er na de mishandeling vandoor. Een concreter signalement is niet bekend aldus de politie. De politie roept getuigen op om zich te melden die mogelijk iets hebben gezien. Dit kan via 0900 8844 of anoniem via Stichting M. (0800 7000). De politie heeft de zaak in onderzoek.

Tummers advertentie

Tagged