Asfalt onderlaag Heerstraat gereed

Nieuws Reuver

De herinrichting van de Heerstraat begint vorm te krijgen. De aannemer Kurvers is al weken bezig met het leggen en vervangen van leidingen en riolering. Nu die werkzaamheden eindelijk zijn afgerond, is de onderlaag voor het asfalt woensdag aangebracht. De aanwonenden van de wijk Leeuwen kunnen weer gebruik maken van de Heerstraat t/m de Burg. Moorenstraat.

Vanaf 5 november wordt het kruispunt Pastoor Vranckenlaan / Beeselseweg / Heerstraat / Kesselseweg afgesloten. Het verkeer vanuit Kessel wordt omgeleid via Beesel d.m.v. bebording.  Hoelang de werkzaamheden duren op de Kesselseweg is niet bekend en afhankelijk van het weer.

Wekelijks is op woensdagmorgen om 7.30 uur een inloopuur in de directiekeet. Dhr. B. Cornelissen houdt namens de gemeente toezicht op de werkzaamheden. Hij is aanspreekpunt voor alle informatie en bereikbaar op 06-27 21 68 50. U kunt ook contact opnemen met dhr. E. Hunnekens, projectleider van de gemeente. Hij is bereikbaar op 077-474 92 92.

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged