Workshop en nog meer bij Proef en Beleef je streek

Events Regio Roermond

Een nieuwe opzet, een nieuwe start van en uniek evenement. “Proef en Beleef je streek!” zal plaatsvinden in de vorm van een overdekte markt welke plaats vindt in de Robijn te Swalmen. De aftrap van “Proef en Beleef je streek!” vind plaats op zondag 3 november vanaf 11.00 tot ca. 16.00 uur.

“Proef en Beleef je streek” wordt mogelijk gemaakt door hobbyisten en ondernemers in en rondom Swalmen. Zij presenteren zich in de gemeenschap met eigen producten, proefsessies, demonstraties en handelswaar. Bakkunsten, reisadviezen, hondentrimsalons, sieraden, beelden, likeurtjes, streekproducten en nog veel meer. Ook zal een selectie aan kunst worden gepresenteerd van kunstenaars uit de regio.

Ook voor de jongste bezoekers hebben we leuke activiteiten gepland Zo staan de beste schminkers klaar om een leuke schildering te maken en kunnen de kids deelnemen aan een workshop cupcakes bakken en versieren.

Voor iedereen wat wils en met lekkere hapjes en drankjes uit de diverse stands zijn dus alle ingrediƫnten aanwezig om er een gezellige middag van te maken. Komt allen naar Proef en Beleef je streek in Swalmen in gemeenschapshuis De Robijn. Adres Robijnstraat 3 te Swalmen.

Tummers advertentie