B.C. Broekhin helpt Serious Request

Nieuws Regio Roermond

B.C. Broekhin in Swalmen gaat ook geld inzamelen voor de 3FM Serious Request actie. Dit willen zij doen met een flessenactie en door auto’s te gaan wassen. “Er is bijzonder veel enthousiasme onder de leerlingen en zij kunnen dan ook niet wachten om te beginnen met deze actie voor het goede doel” aldus Kirsten Geraedts

De flessen kunnen ingeleverd worden vanaf maandag 5 november tot en met dinsdag 4 december, op werkdagen tussen 8.30 uur en 16.00 uur, in een blauwe container voor het schoolgebouw aan de Peelveldlaan 60.

Op dinsdag 11 december, van 8.30 uur tot 13.00 uur worden op de parkeerplaats naast de school auto’s gewassen tegen een kleine vergoeding dat naar de actie gaat.

Let’s hear it for the babies!

Tummers advertentie

Tagged