Brandweer oefent ongeval in Reuver

112 Nieuws Offenbeek Reuver

De brandweer heeft maandagavond een oefening gedaan op de openbare weg. Wat vaak op papier of in een trainingscentrum geoefend wordt, oefende brandweer Beesel-Reuver maandagavond realistisch op straat. Een ongeval tussen een personenauto en een bestelbus met verschillende gewonden en onbekende inhoud. Momenteel mogen de details van de oefening nog niet bekend gemaakt worden omdat deze oefening komende weken herhaald gaat worden in de regio Limburg Midden en Noord.

Volgens brandweer OVD (Officier Van Dienst) Tieneke Smedt is de oefening verlopen zoals het gepland was, er waren wel wat leermomenten betreft communicatie tussen brandweer en ambulance. Wanneer er weer een spannende oefening voor korps Reuver komt is nog niet bekend.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/TiS_FvIMpDQ?fs=1″ vars=”ytid=TiS_FvIMpDQ&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8702″ /]

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged