Docenten Gilde Opleidingen massaal op stage

Regio Venlo

Als een van de eerste scholen van Nederland heeft Gilde Opleidingen de docentenstage groots aangepakt. Bijna honderd medewerkers van Hospitality & Wellness liepen vorige week twee dagen stage bij bedrijven. Een groot succes, leerde een rondgang ter plekke. Zowel docenten, onderwijsassistenten als vrijwel alle andere medewerkers van Hospitality & Wellness kwamen vorige week donderdag en vrijdag als stagiaires over de vloer bij bedrijven en instellingen in vele soorten en maten.

Bijvoorbeeld achter een receptiebalie van een hotel of tussen de klanten in een drukke kapperszaak. Het doel is het middelbaar beroepsonderwijs in Noord- en Midden-Limburg nog beter te laten aansluiten op het bedrijfsleven. Zowel de medewerkers van Gilde Opleidingen als werkgevers waren zeer te spreken over het initiatief.

Tummers advertentie

Tagged