Informatiemarkt ‘Stop fietsdiefstal’ bij station Reuver

112 Gem. Beesel Nieuws Reuver

Op donderdagmiddag 15 november 2012 organiseert de gemeente Beesel in samenwerking met de politie Limburg Noord een informatiemarkt ‘Stop fietsdiefstal’. Deze markt vindt plaats op het station Reuver.

Stop fietsdiefstal!
Jaarlijks worden er bij de stations aan de Maaslijn (spoorlijn tussen Roermond en Nijmegen) ongeveer 700 fietsen en bromfietsen gestolen. Reden voor de gemeenten aan de Maaslijn en de regiopolitie om hier aandacht aan te besteden en het aantal fietsdiefstallen terug te dringen. Dit doen ze door middel van de campagne ‘Stop Fietsdiefstal’.

Laat uw fiets graveren op de informatiemarkt in Reuver
Burgemeester mevrouw Dassen-Housen opent op 15 november om 13.00 uur de informatiemarkt op station Reuver. De gemeente Beesel organiseert deze campagne samen met de andere gemeenten aan de Maaslijn, de regiopolitie Limburg Noord, Brabant Noord en Gelderland Zuid, Veolia Transport Limburg, NS Stations en ProRail.

Op de informatiemarkt geven medewerkers van het Centrum Fietsdiefstal informatie over hoe u uw fiets veilig plaatst op het station en hoe u fietsdiefstal kunt voorkomen. Verder heeft u die middag de mogelijkheid om uw fiets te laten graveren. Na het graveren is uw fiets makkelijker op te sporen, mocht deze gestolen worden. Voorafgaand aan de themamiddag worden er op Broekhin Reuver workshops gegeven aan de leerlingen hoe zij een gestolen fiets kunnen herkennen.

Tummers advertentie

Tagged