Tieners aangehouden na poging tot inbraak

112 Regio Roermond

De politie heeft vrijdagavond drie jongemannen uit Roermond van 16, 19 en 22 jaar aangehouden voor poging inbraak en vernieling. Rond 20.00 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie op de Roerderweg.

Er zou een ruit kapot gegooid zijn en het drietal gedroeg zich verdacht. De politie zag korte tijd later drie personen lopen die voldeden aan het opgegeven signalement. Toen het drietal de politie zag, vluchtten zij.

In de struiken bij een geluidswal zat een van hen verstopt, die meteen werd aangehouden. De andere twee werden aangehouden toen ze op de kruising Roerderweg/Maastrichterweg liepen. Het drietal wordt verdacht van het vernielen van een ruit en van poging inbraak in een woning en is in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Tummers advertentie

Tagged