Experteam opent glasvezelwinkel in Reuver

Nieuws Reuver

Het Experteam heeft vrijdag een glasvezelwinkel geopend aan de Rijksweg in Reuver. Momenteel loopt een campagne van Reggefiber om woningen in de gemeente Beesel te voorzien van een glasvezel verbinding. Reggefiber gaat glasvezel leggen in de gemeente als 30% van de huishoudens in het aansluitgebied zich aanmeldt bij een glasvezel provider. Bij het Expertteam kan men zich laten informeren over passende abonnementen en installatie mogelijkheden op maat voor glasvezel thuis.

Wanneer Reggefiber de benodigde 30% heeft behaald, gaat het Experteam de uiteindelijke installaties in huis doen. Zij kunnen vooraf onafhankelijk onderzoeken wat kwalitatief en in verhouding van uw huidige internet, televisie en telefonie installatie thuis het voordeligste is. In veel situaties kan het zelfs goedkoper dan uw huidige provider configuratie.

Zaterdag opent Reggefiber zelf ook een glasvezelwinkel, die komt aan de Pastoor Vranckenlaan 26 in Reuver.  Wethouder Jan Smolenaars zal de winkel om 10.00 uur feestelijk openen. Wie de voordelen van glasvezel zelf wil ervaren, is welkom in de glasvezelwinkel van Reggefiber. Iedere bezoeker die op deze dag tussen 10.00 en 16.00 uur langs komt maakt kans op een iPad. In de glasvezelwinkel kan men terecht voor alle vragen over de mogelijkheden en techniek van glasvezel. Medewerkers van Reggefiber helpen ook graag bij het kiezen van een glasvezelabonnement.

Bewoners bepalen de komst van glasvezel
De aanleg van glasvezel vergt enorme investeringen. Daarom komt dit nieuwe netwerk in eerste instantie in gebieden en steden waar de bewoners het enthousiast omarmen en daadwerkelijk gaan gebruiken. Daarbij is een kritische grens bepaald. Als 30% van de huishoudens binnen het aansluitgebied voor 20 januari 2013 een glasvezelabonnement neemt bij één van de deelnemende serviceproviders, begint Reggefiber met de aanleg van glasvezel.

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged