Nieuw voertuig van de brandweer officieel overgedragen

112 Beesel Gem. Beesel Reuver

Het nieuwe voertuig (roepnummer BS742) van de brandweer in Reuver-Beesel is zaterdagmiddag officieel overgedragen. Niet alleen het Reuverse korps kreeg een nieuw voertuig, ook het korps in Venlo kreeg een nieuw voertuig ter vervanging van een oud.

Burgemeester van Beesel, Petra Dassen en burgemeester van Venlo, Wim Dijkstra hebben bij de kazerne in Reuver de sleutels van de twee voertuigen overhandigd aan de postcommandanten van de twee posten.

De ‘oude’ auto van Reuver is z’n 15-jaar oud en loopt achter op de moderne blustechnieken, zoals direct blussen met schuim. Ook heeft het nieuwe voertuig meer hulpverlening gereedschappen in de wagen. Nu de sleutels officieel in handen zijn van het korps, kunnen zij de laatste middelen overzetten en de wagen in gebruik nemen. Volgens postcommandant van Reuver, Jos Geerlings zal de wagen vanaf maandag of dinsdag als eerste uitrukken bij een inzet.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/P1K7gtMy7mM?fs=1″ vars=”ytid=P1K7gtMy7mM&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2802″ /]

Tummers advertentie

Tagged