Reggefiber opent glasvezelwinkel

Reuver

Nadat het Experteam haar glasvezelwinkel opende afgelopen vrijdag, heeft nu ook Reggefiber officieel een eigen glasvezelwinkel. Wanneer 30% van de burgers zich aanmeldt voor glasvezel in de gemeente Beesel, gaat Reggefiber er voor zorgen dat alle woningen worden aangesloten op het netwerk.

Om burgers zo goed mogelijk in te kunnen lichten over het project kunnen mensen met vragen over de techniek, mogelijkheden en onafhankelijk advies over providers terecht bij de ‘winkel’ van Reggefiber in Reuver.

De glasvezelwinkel is binnen 24 uur gemaakt, Reggefiber gaat komende dagen de winkel verder aankleden met informatie en voorbeeld installaties zoals die ook in uw woning uit zou kunnen zien.

Wethouder Smolenaars opende zaterdagochtend symbolisch de winkel door twee glasvezelkabels tot 1 kabel te maken van ruim 4 kilometer.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/d4uRuorxvPA?fs=1″ vars=”ytid=d4uRuorxvPA&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep6326″ /]

Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie

Tagged