The Rockstation officieel geopend

Nieuws Reuver

The Rockstation is zaterdagmiddag officieel geopend door burgemeester Petra Dassen. Wekenlang werd er de klok rond gewerkt om het voormalig Willem Limburghuis aan de Rijksweg in Reuver om te bouwen tot muziek studio en meer.

Na de opening volgde een open huis en werden er diverse workshops gegeven door docenten van The Rock Station afgewisseld met akoestische optredens van diverse regionale artiesten. Ook het ingevlogen Amerikaanse Trillium, onder leiding van Amanda Somerville gaf enkele geweldige optredens.

The Rock Station is een particulier initiatief van ondernemer/muzikant Paul Simons (o.a.tourmanager Trillium) en muzikant/docent Sander Gommans (o.a. bandleider/songwriter After Forever).

De gevorderde en beginnende muzikant kan terecht bij de academie van The Rockstation. Doel hiervan is de muzikanten wegwijs te maken in de wereld van de muziekindustrie, in samenwerking met diverse artiesten en business partners. De academie zal o.a. bestaan uit workshops op het gebied van bandmanagement/live stage experience/promotion/album release/studio techniek en songwriting.Op de muziekschool worden zowel individueel als in groepsverband muzieklessen aangeboden voor jong en oud in diverse genres.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/Rrkkudwnsrw?fs=1″ vars=”ytid=Rrkkudwnsrw&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1570″ /]

Tummers advertentie

Tagged