Optocht door centrum van Reuver met Sinterklaas

Events Reuver

Tijdens de intocht van Sinterklaas in Reuver a.s zondag, is er ook een korte optocht door de straten van Reuver. Na het ontvangst en een woord van welkom van presentator Pieter Franssen aan de Goedheiligman zal op het station het hele gezelschap zich, in een korte optocht via de Wilhelminalaan, Gerardusstraat en Rijksweg, richting de Markt in Reuver begeven. Het zou leuk zijn als zoveel mogelijk ouders en kinderen in de optocht meelopen natuurlijk.

Op de Markt is voor deze gelegenheid een podium opgebouwd. Hier zal de Sint de kinderen en hun ouders toespreken, waarna we samen met de Zwarte Pieten Sinterklaas zullen toezingen. Heb je tekeningen of andere creatieve hoogstandjes voor de Sint gemaakt kun je die hier aan een van de Pieten geven. Rond 15.00 uur zal de Sint met zijn pieten weer afscheid nemen.

Het geheel zal worden opgeluisterd met muzikale klanken van Joekskapel de Gresbuus. De organisatie is dit jaar wederom in handen van Jong Nederland Reuver-Offenbeek. Wil je Sint Nicolaas verwelkomen in Reuver? kom dan op zondag 18 november naar het Station en/of de Markt in Reuver. Het wordt weer zo leuk en gezellig als vorig jaar!

Tummers advertentie

Tagged