Sinterklaas warm ontvangen in Reuver & Beesel

Beesel Nieuws Reuver

Sinterklaas is zondagmiddag warm ontvangen in Reuver en Beesel. Na het ontvangst zaterdag in Roermond was het net zo gezellig in Reuver en Beesel. Zoals gebruikelijk kwam per trein Sinterklaas aan in Reuver. Waar hij samen met zijn pieten gevolg ontvangen werd door blije en zingende kinderen.

Nadat veel kinderen een handje kregen van Sinterklaas en de Pieten werd het feest op de markt in Reuver ontstoken. Wethouder Vroomen gaf het welkoms woord namens de gemeente aan Sinterklaas. Daarbij overhandigde hij ook een sleutel voor Sinterklaas zijn logeerhuis in Reuver. Daar kan Sinterklaas rusten na de lange komende nachten. Ook kunnen kinderen op bezoek bij Sinterklaas thuis. Op woensdag 21 november van 15:00 tot 17:00, zaterdag 24 november van 14:00 tot 16:00, Woensdag 28 november van 15:00 tot 17:000, zaterdag 1 december van 14:00 tot 16:00 en op zondag 2 december van 13:00 tot 17:00. Het logeerhuis van Sinterklaas wordt mede mogelijk gemaakt door het BIZ Centrum Reuver.

Op de markt ging het feest door tot drie uur. Omdat Sinterklaas onderweg naar Nederland niet de finale van The Voice of Piet heeft kunnen kijken in Spanje, werd de finale in Reuver gedaan.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/gUudL2A1dxI?fs=1″ vars=”ytid=gUudL2A1dxI&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9899″ /]

Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie

Tagged