Hoogbejaarde vrouw beroofd in Horst

112 Regio Peel en Maas

De politie is gestart met een onderzoek naar een beroving maandagavond in Horst, waarbij de handtas van een 97-jarige vrouw is gestolen. Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen van deze beroving.

De bejaarde vrouw is vermoedelijk rond 17.35 uur, met haar boodschappen vanuit het centrum van Horst richting haar huis op het Sint Antoniuspark gelopen. Toen de vrouw de huissleutel wilde pakken om haar woning te openen, werd haar handtas afgepakt. Waarschijnlijk is de verdachte vervolgens achterop een gereedstaande bromfiets gestapt en samen met een tweede verdachte weggereden richting de Venloseweg.

De politie zal vandaag een buurtonderzoek starten en roept getuigen van deze beroving op om zich te melden via het algemene telefoonnummer 0900 – 88 44, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem te bereiken via 0800 – 7000.

Tummers advertentie

Tagged