Voorronde KVL in Reuver

Gem. Beesel Nieuws

Zondag 25 november as. is Vastelaovesvereiniging v.v. De Windjbuujels uit Reuver gastheer van de halve finale van het Kinjer Vastelaoves Leedjesfestival (KVL). De Windjbuujels dragen de jeugdvastelaovend een warm hart toe en zijn trots om als gastheer te mogen fungeren. Dit KVL wordt ook wel het LVK voor kinderen genoemd.

Vanaf half drie ’s middags strijden maar liefst 17 halve finalisten uit noord en midden Limburg voor 5 plekken in de finale. De halve finale vindt plaats in zalencentrum de Schakel in Reuver. De entree is gratis! De zaal is zo ingericht dat er ruim voldoende plaats voor kinderen is om mee te dansen en hossen.

Het deelnemersveld is heel verschillend van samenstelling. Zo zijn er solisten, duo’s en grote groepen. Bovendien worden sommige ondersteund door een dansgarde. Tijdens de pauze zal W-Dreej een gastoptreden verzorgen! Het belooft dan ook een boeiende, spannende en swingende vastelaovesmiddag te worden.

De jurering is in deskundige handen van de Stichting KVL . Rond de klok van 6 uur zullen zij de uitslag bekend maken. Dan is ook bekend wie zich mag gaan opmaken voor de grote finale in Geleen en in de toekomst wellicht in de voetsporen van W-Dreej treedt.

Tummers advertentie

Tagged