Win kaarten voor ‘Back to the 90’s Party’

Events Reuver

Zaterdag 24 november is er een Back to the 90’s Party in de Schakel in Reuver. Deze avond is er geheel aandacht voor de muziek van toen. Momenteel zijn er al over de 100 kaarten verkocht, Ruiver.nl mag 2 kaarten weggeven voor “The Best Party Ever”.

Welke groep wordt hiermee bedoeld en geef de titel door van hun nummer 1 hit die maar liefst 7 weken op nummer 1 heeft gestaan in de jaren 90:

……………… is, gemeten naar verkoopcijfers, de succesvolste Nederlandse popgroep in de geschiedenis. Gedurende de eerste helft van de jaren 90 scoorden ze hit na wereldhit. In totaal verkochten zij wereldwijd meer dan 20 miljoen platen. ……………… was de eerste groep op grote schaal tot een internationaal commercieel succes wist te maken. De formule van een mannelijke rapper en een vrouwelijke zangeres, met makkelijk in het oor liggende melodieën en stevige dance-ritmes, heeft de popmuziek in de jaren 90 gedomineerd.

Bij een correct antwoord maakt u kans op twee all-inn kaarten (ter waarde van 50 euro) voor Back to the 90’s Party. Mail het antwoord naar [email protected]. Vermeldt overigens in de e-mail uw telefoonnummer, zodat wij contact met u kunnen opnemen als u gewonnen heeft. De uitslag wordt verwacht op zaterdagmiddag om 15:00.

Tummers advertentie

Tagged