Tiener aangehouden na beroving

112 Regio Roermond

Donderdagavond is een jongen (17) uit Swalmen aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht een 18-jarige plaatsgenoot te hebben beroofd. Dit gebeurde op de Beneden boukoul in Swalmen.

Het slachtoffer fietste rond 20:30 uur over de Beneden Boukoul en hoort dan dat iemand achter hem fietst. De jongen vertrouwt het niet en stapt bij een woning van zijn fiets af. De dader stopt bij hem en slaat hem tegen zijn hoofd. Het slachtoffer moet zijn mobiele telefoon afgeven en ook zijn ketting. Op een gegeven moment kan het slachtoffer wegrennen. Ook de dader gaat er dan vandoor. Als het slachtoffer later terugkomt is ook zijn fiets verdwenen.

Met behulp van informatie van het slachtoffer kan de politie later die avond de verdachte aanhouden. In zijn woning worden nog een bibigun en een bivakmuts aangetroffen. De politie sluit niet uit dat nog meer verdachten zullen worden aangehouden.

Tummers advertentie

Tagged