Mvr Cuijpers wint prijsvraag 90’s party

Events Reuver

In de prijsvraag van Back to the 90’s party voor twee vrijkaarten zijn tientallen reacties verstuurd. Echter waren veel vergeten om de titel van de hit vergeten. De vraag was om door te geven welke groep met welke titel 7 weken op nummer 1 heeft gestaan in de jaren 90. Het ging namelijk om 2 Unlimited met No Limit.

2 Unlimited is gemeten naar verkoopcijfers, de succesvolste Nederlandse popgroep in de geschiedenis. Gedurende de eerste helft van de jaren 90 scoorden ze hit na wereldhit. In totaal verkochten zij wereldwijd meer dan 20 miljoen platen. No Limit was de eerste groep op grote schaal tot een internationaal commercieel succes wist te maken. De formule van een mannelijke rapper en een vrouwelijke zangeres, met makkelijk in het oor liggende melodieën en stevige dance-ritmes, heeft de popmuziek in de jaren 90 gedomineerd.

De organisatie heeft geblindeerd de e-mail van winnares uit mail box gehaald. Mevrouw Cuijpers uit Reuver heeft daarmee twee vrijkaarten twv 50 euro gewonnen. Binnenkort mag Ruiver.nl exclusieve vrijkaarten en Meet & Greet tickets met een wereldbekende artiest weggeven, later meer!

Tummers advertentie

Tagged