Weer ongeval op gevaarlijk kruispunt

112 Nieuws Offenbeek

Het is misschien wel een van het gevaarlijkste kruispunten in de gehele gemeente Beesel, Molenweg – Sint Jozefweg in Offenbeek. Op dit kruispunt gebeuren jaarlijks verschillende ongevallen door verschillende redenen. Zaterdagochtend kwamen twee personenauto’s in botsing waarbij niemand noemenswaardig gewond raakte. Omdat er veel olie op het wegdek lag moest de brandweer met speciale vloeistof het wegdek reinigen. De oorzaak van dit ongeval is bij het plaatsen van dit bericht onbekend.

Voor veel inwoners van Offenbeek is het een kruispunt een doorn in het oog. Afgelopen jaren hebben er al tientallen ongevallen plaats gevonden doordat er te hard gereden wordt en omdat verkeer uit de Heijstraat pas op het laatste moment gezien wordt.

[poll id=”6″]


Foto: David Dunnaway

Tummers advertentie

Tagged