Sponsorpakketten voor 2013 gereed

Nieuws Overige

Ruiver.nl heeft de sponsormogelijkheden voor 2013 gereed. Om in 2013 onze mogelijkheden te kunnen uitbreiden, zijn wij afhankelijk van sponsoren. Sinds 2007 wordt onze website continue bezocht door duizenden lezers uit de gemeente Beesel, Venlo, Roermond en Peel & Maas. Het hele jaar staan tipgevers en correspondenten 24/7 klaar voor Ruiver.nl om burgers te informeren over actualiteiten. Daarbij maken wij soms gebruik van beeldmateriaal dat wordt ingekocht. Zo proberen wij continue met kwalitatief beeld, een goed beeld te weergeven bij elk artikel.

In het komende jaar willen wij naast het reguliere nieuws onze trouwe bezoeker meer bieden. Zo zijn wij druk bezig achter de schermen met een aantal lokale en regionale projecten.

Echter zijn wij daarbij wel afhankelijk van sponsoren. Bedrijven en eenmanszaken kunnen een all-in ‘voordeel sponsor pakket’ afnemen. Elk pakket zit vol met mogelijkheden om een bedrijf of product in de ‘spotlight’ te zetten via onze website of projecten. Mail of bel ons voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 

Tummers advertentie