Jubilarissen en bevorderingen bij brandweerpost Reuver

112 Gem. Beesel

Vrijdagavond vond de jaarlijkse bindingsavond bij de brandweer plaats in het gemeentehuis. Nadat iedereen was voorzien van koffie en vlaai verrichtte postcommandant Jos Geerlings het openingswoord. Een speciaal welkom was er voor burgemeester Petra Dassen met echtgenoot en districtscommandant Paul van Mullekom met echtgenote.

Na het welkomstwoord werd door Paul van Mullekom vooruit gekeken voor wat betreft het vraaggericht uitrukken en het terugdringen van de nodeloze uitrukken. Tevens gaf hij aan dat de post Reuver een sterke post is. Een post welke goed uitgerust is qua materiaal (nieuw voertuig), strategisch gunstig ligt tussen Venlo en Roermond, een goede leiding en goed opgeleid personeel heeft.

Geslaagden en bevorderingen:
Diploma brandweerchauffeur en voertuigbedienaard behaald en
bevorderd per 1-9-2012 tot manschap A in de rang van Hoofdbrandwacht:
– Michael Janssen
– Frank Gommans

Bevordering tot manschap B in de rang van Hoofdbrandwacht
– Lon Langenkamp

Diploma bevelvoerder behaald en bevorderd per 1-10-2012 tot
bevelvoerder in de rang van Brandmeester:
– Braus Schmitz

Jubilarissen:
Jos Geerlings
Postcommandant Jos Geerlings werd gehuldigd vanwege het 20 jarig dienstverband. Hij werd geloofd vanwege zijn inzet als postcommandant en enthousiasme voor het brandweervak.

Roel Kremers
Hoofdbrandwacht Roel Kremers werd gehuldigd vanwege zijn 25 jarig dienstverband. Hij werd geloofd voor zijn inzet en kundigheid op het gebied van LPLHB.

Tummers advertentie

Tagged