Brand in gebouw van verhuurbedrijf

112 Regio Roermond

Bij een verhuurbedrijf aan de Jules Breukersstraat in de wijk Leeuwen van Roermond is woensdagmiddag brand uitgebroken. De brand werd gemeld even na 13:00. De brand ontstond door laswerkzaamheden waarbij vonken terecht zijn gekomen op nabij gelegen opgeslagen materialen. Een bluspoging van een van de medewerkers heeft niet geholpen waarna de brandweer is gealarmeerd. Deze medewerker is door de aanwezige ambulance onderzocht maar had geen verwondingen opgelopen.

Bij aankomst van de brandweer bleek het om een kleine brand te gaan. Deze was snel onder controle. Na een kwartier is het sein ‘brandmeester’ gegeven.¬†In de opslagloods, waarin spullen voor partyverhuur zijn opgeslagen, is enige brand- en rookschade ontstaan. De verzekering zal de schade verder afhandelen.

Tummers advertentie

Tagged